Rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél több tulajdonsága megegyezik az alumíniuméval rendelkezik, amelyek miatt sokféle alkalmazásban használjuk.

Rozsdamentes acél kiválóan alkalmas korlátok, kerítések és kapuk gyártásához. Ez az anyag rendkívül ellenálló a korrózióval szemben, valamint hosszú élettartammal rendelkezik, még a kültéri környezetben is. Emellett könnyen tisztítható, és megtartja esztétikus megjelenését évekig. A modern és elegáns megjelenése miatt a rozsdamentes acélból készült szerkezetek stílusos és időtálló megoldást nyújtanak a kültéri környezetekben. Az anyag könnyen formázható, így számos különböző stílusú és mintázatú terméket lehet belőle készíteni, amelyek illeszkednek bármilyen dizájnhoz. Ezért a rozsdamentes acél ideális választás a korlátok, kerítések gyártásához. Elérhető sima és szálcsiszolt felülettel!

  • Korrózióálló. A rozsdamentes acél ellenáll a rozsda és egyéb korróziós folyamatoknak.
  • Erős és tartós. A rozsdamentes acél rendkívül erős és ellenálló, így ideális választás olyan területeken, ahol szilárdságra és tartósságra van szükség.
  • Higiénia. A rozsdamentes acél sima felülete könnyen tisztítható és fertőtleníthető, ezért gyakran használjuk belső terekben korlát alapanyagként ahol intenzív használatnak vannak kitéve.
  • Hő- és tűzállóság. A rozsdamentes acél ellenáll a magas hőmérsékletnek és tűznek. Így alkalmazható tűzálló szerkezetek készítésére.
  • Könnyen megmunkálható. A rozsdamentes acél jól megmunkálható, így sokféle formára alakítható, ami sokoldalú alkalmazási lehetőségeket biztosít.
  • Esztétikus. Megjelenésre szép, elegáns alapanyag. Elérhető sima vagy szálcsiszolt felülettel.
Scroll to Top