Személyre szabott védelem az időjárás ellen.

Előtetők

A Niroking Kft. személyre szabott előtetői védelmet nyújtanak az épületbe való ki és belépésnél egyaránt. Megakadályozzák pangó csapadék kialakulását a bejárat előtt így azt nem tudják behordani az épületbe. Szélfogóval kiegészítve tovább növelhető hatékonysága. Személyes védelmen túl a homlokzat legjobban igénybe vett bejárati részét is képes megóvni. Nem transzparens fedéssel képes hatékonyan csökkenteni a bejutó napsugárzás mennyiségét ezáltal hozzájárulva az ingatlan energiahatékonyságához.
Az előtetőink elegáns és időtálló kialakítása tökéletes harmóniát teremt a praktikum és a stílus között. Az alumínium kiválóan ellenáll az időjárásnak és a korróziónak, így hosszú távon megőrzi esztétikus megjelenését minimális karbantartási igény mellett. Tervezzen egyénre szabott porfestett alumínium előtetőt otthona bejárata fölé, hogy megóvja vendégeit az esőtől és naptól, miközben fokozza otthona külső szépségét. Válassza az előtetőt, mely a funkcionalitás és a stílus tökéletes összhangját biztosítja otthona számára.
Szinte minden homlokzatba észrevétlen belesimul. Funkcionális és hatékony. Bármilyen stílusban és anyaghasználattal gyorsan telepíthető, költséghatékony megoldást kínál.
Elérhető porfestett alumínium, rozsdamentes acél, üveg, vagy polikarbonát megoldással vagy ezek tetszőleges kombinációjával.
Tökéletesen illeszthető az ingatlan stílusához és színéhez!
Kérjen árajánlatot még ma, és tegye otthonát még vonzóbbá és kényelmesebbé egy porfestett alumínium előtetővel!

Ajánlatkérés

Scroll to Top