Fényűző látványelemek, lámpák és installációk

UPEKSA
Lux at Umbra

Örömmel tudatjuk, hogy megkezdtük az UPEKSA termékek forgalmazását!
Exkluzív anyaghasználat, művészi egyediség, magától értetődő funkcionalitás, lenyűgöző látvány! Ez az UPEKSA világa!
Kézzel készült, magas minőségű művészi értéket és funkcionalitást ötvöző világító műtárgyak, szobrok, lámpák, tűzrakó helyek, fali installációk, totemek, virágládák és vertikális kertek az otthonában! Kül és beltérre egyaránt!
Az országban elsőként, hatalmas forma és mintaválasztékkal. Minimalista, geometrikus vagy organikus természeti motívumaival eleganciát, kifinomultságot és utánozhatatlan hangulatot csempésznek otthonába és kertjébe.
Az UPEKSA termékek döntően Corten acélból készülnek de elérhetőek rozsdamentes acél, vörösréz és porfestett alumínium alapanyagokból megrendelőink kívánsága szerint. A Corten acél egyedi patinája utánozhatatlan hangulatot és melegséget kölcsönöz a termékeknek. A gyártás során felhasznált alapanyagok mindegyike időtálló és időjárásálló!
Az installációk IP66-os besorolású vízálló, telefonos alkalmazással vezérelhető, kis fogyasztású RGB fényforrással vannak ellátva. További rendelhető opciók a mozgásérzékelő szenzor, alkonykapcsoló és az otthoni biztonsági rendszertől független beépített kamera is az extra biztonságra vágyók részére.
A galériában látható termékek mindegyike rendelhető önmagában vagy bármilyen egyedi minta, anyag és méret variációban!
A „Lux at Umbra” jelentése „Fény és Árnyék” mely erősen szimbolikus így azok váltakozása tágabb értelmezésben mindannyiunk életét alapjaiban határozzák meg.
Az UPEKSA termékei között nem csak belsőépítészek, kertépítők, vendéglátó és szálláshely szolgáltatók találhatnak kedvükre valót! Hanem minden olyan környezetére igényes cég vagy háztulajdonos is akik szeretnék meglepni önmagukat, szeretteiket vagy akár ügyfeleiket egy utánozhatatlan hangulatú, garantáltan egyedi funkcionális műalkotással!
Engedjen a csábításnak és kérje ajánlatunkat most!

Ajánlatkérés

Scroll to Top