Stílusos kényelem, fényűző luxus az Ön kertjében is.

Pergolák

A Niroking Kft. stílusos, egyedi porfestett alumínium pergolái tökéletes kiegészítői otthonának. Ahonnan felfrissülve indulhat el, és ahova jó hazatérni egy fárasztó nap után. Ahol a kint és a bent fogalma elmosódik. Funkcióját tekintve árnyékol, és védelmet nyújt. Egy megkerülhetetlen fókusz pont az otthonában. Családi és baráti összejövetelek kedvenc helyszíne. Igazi gyöngyszem ami színében és stílusában tökéletesen illeszkedik otthonához és megrendelője elképzeléseihez.
Az elegáns és időtálló pergolánk lehetővé teszi, hogy kerted stílusát fokozd, miközben védelmet biztosít hűvösebb napokon és a nyári melegben egyaránt. Pergolák a praktikumot és az eleganciát ötvözik, lehetővé téve, hogy kerted egy olyan értékes területté váljék, amit bármikor élvezhetsz. Az alumínium kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a korróziónak, így hosszú éveken keresztül megőrzi esztétikus külsőjét minimális karbantartási igények mellett. Válaszd a minőséget, válaszd a praktikus és stílusos megoldást kerted számára!

Lehet hagyományos és kortárs. Elérhető bioklimatikus lamellás vagy hagyományos üveg, polikarbonát, szendvicspanel fedési és árnyékolási megoldással. Strukturált vagy sima felszínnel a RAL színskála színeiben. Kompromisszum nélküli minőségi megoldásokkal egy életre gyártva!
A Niroking Kft. okos tervezésének köszönhetően minden általunk készített pergola akár egy későbbi időpontban is téliesíthető üveg oldalfalak és tolóajtók felszerelésével!
Kiegészíthető beépített rejtett világítással, motoros vagy manuális árnyékolóval!

Kérj árajánlatot még ma, és tedd kertedet még vonzóbbá és élhetőbbé egy porfestett alumínium pergolával!

Ajánlatkérés

Scroll to Top