Alumínium

Idő és időjárásálló alumínium szerkezeteink egy életre készülnek! A korszerű porfestett alumínium ötvözetek rendkívül hosszú élettartalma garancia arra, hogy Önnek a szerkezeteink telepítését követően többet nem kell azokkal foglalkoznia!

Az alumínium számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a kültéri építészeti alkalmazásokhoz, például pergola, kerítés és kapu gyártásához. Az alumínium könnyű, erős és rozsdamentes, ami ideálissá teszi szabadtéri szerkezetekhez. Emellett könnyen formázható, így különböző stílusokban és mintázatokban készíthető belőle.

Az általában hőrektív technológiával kezelt, porfestett alumínium ellenáll az időjárás viszontagságainak és nem igényel gyakori karbantartást. Ezen kívül könnyen festhető és színezhető, így sokféle design és stílus megvalósítását teszi lehetővé.

  • Könnyű. Az alumínium rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi sokféle alkalmazásban való használatát.
  • Korrózióálló. A nyers alumínium felszínén természetes oxid réteg alakul ki, ami védelmet nyújt a további korrózió ellen. A porfestést megelőzően az elkészült teljes szerkezet további korróziót gátló kezeléseket kap amely így akár egy életen át tartó, gondozásmentes felületet kap a megrendelő által kiválasztott színben
  • Magas szilárdság-súly arányú. Az alumínium kifejezetten erős anyag, és emellett nagyon könnyű is, így rendkívül kedvező szilárdság-súly aránnyal rendelkezik.
  • Kiváló formázhatóság. Az alumínium könnyen megmunkálható, ezért kiválóan alkalmazható változatos formák és szerkezetek létrehozására.
Scroll to Top